drenn Reputacja: 1090 Napisano 25 Czerwca Jak reagujesz na niemiłe zaczepki słowne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BotsoN 🔥 Reputacja: 665 Napisano 25 Czerwca Zawsze zapraszam na WBW xD 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fak Jo Mada Reputacja: 196 Napisano 25 Czerwca Mam to totalnie w 4 literach, w tych czasach warto jest mieć wyj*bane w ludzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil Reputacja: 53 Napisano 25 Czerwca Mam wyrypane na to co taki chojrak mówi lecz jak już zaczyna obrażać po rodzicach to chętnie się pobije z tą osobą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torchic Reputacja: 281 Napisano 25 Czerwca Mało mnie zwykle interesuje kto co ma do powiedzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karo Reputacja: 156 Napisano 25 Czerwca Zależy też o podstawy tych zaczepek. Ogólnie nie interesują mnie one Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jester Qrines Reputacja: 251 Napisano 25 Czerwca Nie reaguje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoSmO Reputacja: 44 Napisano 25 Czerwca Zależy czy te zaczepki są dla żartu czy nie. Wiadomo jak dla beki to jazda z tą kupą gnoju, no ale jak na serio ktoś spina dupkę to do czasu jak nie wjedzie na rodzinę to nie odbijam piłeczki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BLU Reputacja: 619 Napisano 25 Czerwca Staram się ignorować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keeemin>< Reputacja: 385 Napisano 25 Czerwca Staram się ignorować, ale wszystko ma granice ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyskata Reputacja: 4 Napisano 25 Czerwca Słucham do czasu, aż nie zrobię się toksyczna i nieprzyjemna. 😎 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Julia Reputacja: 72 Napisano 25 Czerwca (edytowane) Odpowiadam tym samym Edytowane 25 Czerwca przez Julia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amira Reputacja: 48 Napisano 25 Czerwca Staram się ignorować, aczkolwiek wiadomo nie zawsze się da :c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuhta' Reputacja: 12 Napisano 25 Czerwca Zależnie od tego czy ona mnie rusza czy nie... Odpowiadam na nią lub ją totalnie ignoruje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChmielxDD Reputacja: 20 Napisano 25 Czerwca Po prostu je ignoruje ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach