Mixon 2 Posted October 29, 2020 SiemA! chcialem zaproponowac propke odnosnie rs link do mega wrzuty bo na zippy nei moge bo jestem za granica w Dani i blad jakis wyskakuje xd tutaj link do rsow polecam wgrac sztosik 😄 https://megawrzuta.pl/download/640d40e1a1631701b7bef96225d11a3d.html zaproponowalem propke bo weszlem na serwer a co to sie dzieje roundsounda nie ma wiec dzialam czekam na wypowiedzi zerknijcie mysle ze sie spodobaja 🙂 2 Share this post Link to post Share on other sites
~Justyna~DD2 72 Posted October 29, 2020 Aktualnie nie mamy wgranych żadnych RS'ów na serwer, bo uważaliśmy to raczej za zbędne, co do paczki niektóre nutki są całkiem spoko 😉 Jednak chciałabym poznać zdanie reszty administracji oraz graczy serwera, czy w ogóle chcą aby zostały one wgrane 😉 1 Share this post Link to post Share on other sites
cYcUs DD2 50 Posted October 30, 2020 Dzięki za propozycję. Mam tylko pytanie czy te rsy są Twoje, czy skopiowane z innego forum? Dla mnie rs'y są zbędne, jednak też czekam na opinię innych. Jeśli będzie więcej osób które chca aby leciała jakaś muzyczka między rundami, wtedy można rozważyć propozycję. Pozdrawiam 😉 Share this post Link to post Share on other sites
rucen DD2 4 Posted November 2, 2020 Dla mnie zbędne, chociaż dużo graczy lubi muzyczke miedzy rundami zwłaszcza tych młodszych. +/- Share this post Link to post Share on other sites
Pawel :] DD2 0 Posted November 2, 2020 (edited) Witam ja mam roundsound off w trakcie gry dla mnie to troche nie potrzebne. roundsound nie pomaga raczej w niczym a moze zwiekszyc pingi. Dla mnie lepsza propozycja jest zamkniecie B i gornego trupa do 9 graczy aby sie nie szukac z wycieczkowiczami bo tacy sie zdazaja. moje zdanie na Nie palenie scrolla proponuje zablokowac 🙂 Edited November 2, 2020 by Pawel :] Share this post Link to post Share on other sites
Zwija DD2 2 Posted November 3, 2020 Dla mnie jest to obojętne mi to nie przeszkadza czy są czy ich nie ma. Share this post Link to post Share on other sites
~Justyna~DD2 72 Posted November 4, 2020 Z tego względu, że dla większości osób RS'y są zbędne na serwerze, to na chwilę obecną odrzucamy propozycję. Share this post Link to post Share on other sites
~Justyna~DD2 72 Posted November 4, 2020 Ta wiadomość została wygenerowana automatycznie Share this post Link to post Share on other sites